Tessie-san

Första stoppet

Jag har ju som bekant tre festligheter inbokade denna lördag och först ut var dop för Jennifer. Det är då alltså Design-Jennys dotter som skulle döpas. Det var ett jättefint dop och jag grät från första tonen i Lejonkungens “I en värld full av liv” som spelades när de skulle gå in – hur fint? Ah, jag är väl kanske lite väl blödig, men det var himla vackert.
 
Ska givetvis visa er bilder från dopet, men det får bli imorgon. Nu är vi hemma en kort sväng innan festlighet nummer två börjar. Då har det blivit dags för 30-årsfirande av Linnéa. Hon har sagt till gästerna att vi är välkomna från 19.00, men eftersom jag inte kommer kunna stanna hela kvällen (festlighet nummer 3 – tillika andra 30-årsfesten för dagen är direkt efter), så jag fick lov att komma en stund innan till Linnéa så jag hann träffa henne en liten stund iallafall. Det kommer vara fullt hus hos henne hela kvällen, så jag tror inte hon kommer sakna mig speciellt mycket när resten av gästerna kommer ändå.
 
 
 
Festligheter x 3 = presenter x 3
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats