Tessie-san

Dagens små ärenden

Nu har vi precis kommit hem från en tur till Port 73 och Haninge C. Var och bytte in de tre vinkarafferna som jag fick i födelsedagspresent på Cervera. Fick ju totalt fyra likadana, så jag behöll en och lämnade tillbaka de tre andra. Hade tänkt byta in dem tre till en bedårande vas, men de hade tyvärr inte den i rätt färg, så tänkte beställa hem den från nätet istället. Ska visa er (och speciellt de fina vännerna som den slutgiltiga presenten blir ifrån) såfort jag fått hem den.
 
Köpte hem en ny vit stor kruka som vi kunde ha nya blomman i, den som vi fick av Per och Sandra. Det var en rätt stor blomma och vi hade ingen kruka som passade hemma. Börjar få till en ganska imponerande växtlighet härhemma nu – och de håller sig vid liv allihopa!
 
 
Slutligen åkte vi till Haninge C för att jag ville in på H&M för att köpa lite nya gravidbyxor. Har ju levt i långklänningar mest hela sommaren, men det blir ju allt kallare om dagarna nu och helt plötsligt har vi hösten hos oss, och då behöver jag lite byxor jag kan få på mig. De byggde dock om inne på H&M och hade tillfälligt plockat undan hela sin MAMA-avdelning… Då bytte vi fokus och tog en snabb titt på barnavdelningen istället – där hittade vi en urmysig åkpåse/overall som kommer vara perfekt som utomhusklädning i vagnen när Pickis kommer i november. Sen lite mysigt med täcke och kuddar – kommer bli toppen!
 
 
 
 
 
Nu tänkte jag vila i någon timme, känns som att tröttheten kommit tillbaka nu… Men då är det bara att passa på att vila när man kan. JP har en flera-timmars-kokning på spisen, det blir vår middag det. Puss på er!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats