Tessie-san

Flower me

Vi fick ju flera jättefina blombuketter när vi fyllde år och det bästa med stora blombuketter är ju att när de börjar se lite trötta ut så kan man plocka isär dem och sortera ut de som fortfarande ser glada ut och resten slänger vi. 
 
Gjorde ett par småbuketter av de blommorna som fortfarande blommade härligt och satte ner dem i lite mindre vaser. Placerade två av dem här i vardagsrummet. En på soffbordet och en på tv-bänken. På så vis kan jag se dem båda två när vi sitter i soffan. Det gör mig så glad att ha fina blommor runt omkring mig! Tycker verkligen att det gör så mycket med ett hem.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Den här tjusiga buketten höll sig allra bäst, så den behövde jag inte plocka isär. Den står fortfarande på köksbordet och strålar. Älskar att hela buketten går i vitt med olika sorters blommor tillsammans med olika gröna blad och eucalyptus. Verkligen en bukett helt i min smak!

 

Påtal om små buketter och detaljer, så har jag fortsatt plocka in gladiolusar som gått av där på framsidan. Stjälklarna är så långa att blommorna blivit för tunga för dem och därmed hänger neråt, tillslut går vissa av. Så jag plockade in den här rosa gladiolusen och satte den i en rund liten vas och ställde den i badrummet.

Se så tjusigt det blev! Små detaljer i badrummet gör mycket!

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats