Tessie-san

Spontant fiskeäventyr på Värmdö

Jag hade ju egentligen planer på att ha en hel lång dag i sängen där jag skulle varva att kolla på mina serier och att uppdatera er om Spanien. Ja, men så blev det inte. Nisse och Sofie frågade om vi ville följa med dem ut till Värmdö och fiska lite. Tanken på att packa upp och packa om resväskan inför Gotland imorgon lockade inte speciellt mycket så vi sa ja. De hämtade upp oss med bilen och så åkte vi iväg och köpte lite matsäck.
 
 
Tog en snabb fika på macken där grabbarna köpte fiskekort och hyrde båt.
 
 

Jag kände mig lite lucky och drog till med en trisslott. Vann ingenting dock…

 

När vi kom fram till sjön så sken solen så vackert så medans killarna hoppade i båten och rodde ut till havs så satte Sofie och jag oss på klipporna och solade. Vi roade oss med att köra pest eller kolera och vi skrattade så vi höll på att kissa på oss. Den leken kan vara riktigt kul om man är på sådant humör.

 
 

Fiske-Nisse som fick en stor gädda på kroken, men som tyvärr hann släppa innan de fick upp den i båten.

 
 

Vi hade lite matsäck med oss; sallad från salladsbaren, jordgubbar och vaniljgifflar.

 

Från ingenstans kom det två snorklare förbisimmande. Det var lite lattjo.

Efter noll fiskelycka, bortsett från nappet som aldrig blev av, så gav vi upp och åkte hem. Men vi fick iallafall ett par timmar vid en kluckande klippa och lite sol på nosen så det var så mysigt ändå. Åkte förbi McDonalds och provade på Grand Big Mac (igen) på vägen hem. Den var lika god som jag mindes den.

 
Sen skjutsade de hem oss lagom till nio-filmen. Jag har under tiden packat om en något mindre väska för Gotland imorgon – eller egentligen inatt. Vi tar nattbåten och har därmed ställt klockan på 01.50 för att hinna med buss som ska ta oss till cityterminalen och där ta en buss som tar oss till båten (pendeltågen går inte) och väl där ta båten som går 04.50… Känner hur ögonen går i kors redan nu av jobbighet, men det är nog värt besväret när vi kommer fram.
 
Önskar mig nu lite vackert väder på öjn, inte regn som min väderapp skvallrar om.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats