Tessie-san

Hemma på riktigt!

Hallå där kompisar, nu är jag hemma – på riktigt. Hann ju inte mer än att säga hej här och göra iordning lite inlägg (som jag tyvärr inte hann få upp) innan det bar iväg till nästa semesterställe, nämligen Gotland. Hade inte så värst bra internet där nere eftersom min data tog slut (brukar göra det ibland på sommaren när jag är mycket utan wifi eftersom jag fortfarande har kvar mitt “student-låg”-abonnemang) så jag valde att vänta med det tills vi kom hem.
 
Jag tänkte att vi skulle köra från början och fortsätter med del 2 och 3 från Sa Pobla. Alldeles straxt, ska bara få i mig lite lunch. Sen ska det uppdateras, hörrni. Håll i hatten!
 
 
 
 
 
Här är vi på toppen av Gotland och ser ut över Visby. Bilden togs igår på eftermiddagen, någon timme innan vi gick på båten som tog oss hem till Stockholm. Vackert är bara förnamnet.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats