Tessie-san

Hemma igen!

Heej kompisar, gissa vem som är hemma igen? Kom hem tidigare idag, men har inte hunnit med mer än att uppdaterat mig bland bloggarna jag läser, sova en skvätt, handlat lite mat och tänkte nu spendera resten av kvällen med Orange is the new black.
 
Känner av en irriterande huvudvärk som lurar bakom tinningen, så jag tryckte i mig två Alvedon och hoppas nu på att det hjälper. Det blir en tidig kväll idag, så jag kan vakna upp som en nyponros imorgonbitti och starta ett Spanien-marathon – det låter väl kul? Har ni kikat in på Instagram (heter Tessiesan där) så vet ni på ett ungefär vilken härlig vecka vi haft i Sa Pobla, men mer om det imorgon alltså.
 
 
 
 
Orkade inte göra någon egenlagad mat idag, så jag sprang istället ner till till sushin och köpte hem lite middag. Har ju fortfarande semester, så då får man mer än gärna köpa hem middag och lyxa till det lite.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats