Tessie-san

Konsten att börja packa

Om cirka nio timmar så kommer taxin som ska ta oss till Arlanda och här ligger jag och slappar i sängen. Har inte ens börjat packa än, vad är det med mig? Brukar ju alltid ha min resväska packad och klar iallafall ett par dagar innan vi ska resa iväg någonstans, men nu har jag bara fortsatt skjuta upp det.

Har iallafall gjort en packlista, det är ju alltid något! Tycker om att ha en lista så man inte missar något, skulle aldrig kunna resa iväg utan att ha gjort en packlista tror jag. Hade nog glömt både bikinis och mobilladdare då.
 Jaaaaja, ska väl försöka ta mig själv i kragen och sätta igång med packningen nu då. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats