Tessie-san

Mitten av veckan

Happ, mitten av veckan nu då – vad fort det har gått. Jag var betydligt piggare och gladare idag på jobbet. Hade fått sova många timmar inatt, förutom att den sista drömmen innan jag vaknade var jobbig som gjorde att jag inte vaknade så glad. Förbannade madrömmar!
 
Hursomhelst, valde som sagt att gå in med en pigg och glad inställning för att göra dagen en riktigt bra dag och idag lyckades jag. Körde tillochmed på en sommartröja med blommor – allt för att få lite ljus i detta blaskiga mörker. Såg att solen kommer nästa vecka förresten, dock tillsammans med mer minusgrader, men hellre något kallare om vi får lite ljus!
 
 
Tänkte att det var längesen ni fick en selfie, så jag körde på ett par stycken #schyssttjej. Nu ska jag gotta ner mig under täcket med en zero (schyyy) och nya avsnittet av Real Housewives of Beverly Hills – iiih! <3
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats