Tessie-san

Kämpar på med inställningen

Okej, inställning är inte alltid allt. Kommer ni ihåg att jag tänkte att det skulle räcka med en riktigt bra inställning för att få en toppentisdag? Ah, det blev inte riktigt så… Haft en väldigt lång och krävande dag och jag är nu totalt slut som artist. Tjejerna tyckte tillochmed att jag var ovanligt blek i ansiktet där på 15-rasten. Så kan det vara ibland, vissa dagar är mer krävande än andra.
 
När jag skrev att jag haft en tuff dag och behöve en stor kram när jag kom hem till JP, så skrev han tillbaka att han kunde värma upp tacos som var kvar. Åh vad glad jag blev! Att laga middag idag var helt uteslutet, så det kändes skönt att ha allt serverat på middagsbordet när jag kom innanför dörren.
 
 
Tulpanerna har förresten slagit ut på bordet och de är ännu finare nu, det gör så mycket med färska utslagna blommor! Jag har bara två vaser kvar i lägenheten, först den där guld/bronsiga som jag fick av JPs mamma i julklapp förra året och sen den smala glasvasen som står i badrummet – resten har jag hunnit packa ner. JP tycker att det är väldigt skönt att alla miljoner vaser är borta från våra små skåp, men jag kan känna att det är alldeles för lite med bara en och en halv vas. Jaja. Ska nog fortsätta packa lite flyttlådor i helgen tänkte jag, det är alltid skönt att göra det lite smått sådär så det inte blir allt på en gång om vi hittar ett hus vi vill flytta in i.
 
Mm, nog med pladdret. Vi hörs mer imorgon – superonsdag på ingång! <3
 
Har precis kommit ut från duschen och påsarna under mina nu osminkade små ögon är inte nådiga, så vi kör vidare på tema Sommar. #längtarinteallseftersommarennäeintealls

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats