Tessie-san

Helgen bjuder på tjejhäng

Helgen bjuder på tjejkvällshäng för hela slanten. Imorgon ska jag möta upp Elin efter jobbet och vi tänkte äta en bit på söder. Har inte bestämt vart än dock, men jag är sugen på någon god sushi. Har ni några bra tips? Ska iallafall bli otroligt mysigt att träffa henne. Hon har också börjat jobba som tandhygienist nu och jag är så nyfiken hur allt går för henne. Tror det går superbra, eller det är jag faktiskt säker på för hon är så duktig! Men det är fortfarande kul att höra hur saker och ting går till på Folktandvården, jag själv jobbar ju privat.
 
 
Sen på lördagen är det dags för middagsdejt nummer två – med Jessan. Var också en evighet sen vi sågs, så det ska bli såå kul. Vi har båda två saker att fira, så vi får se om det blir ett glas bubbel eller två 🙂
 
Vi får ta igen för både den långa tid det gått mellan att vi setts, samt för att vi inte kan se den första deltävlingen i Melodifestivalen nästa lördag tillsammans. TJIHUU för att det snart är dags för Melodifestivalen, BUHU för att jag redan är bortpaxad den dagen och förmodligen får se reprisen dagen efter… Om jag känner oss rätt så blir det nog mer än ett glas till middagen och då får vi allt börja tidigt, så jag inte somnar mitt i varmrätten.
 
 
Har som sagt en härlig helg att se fram emot med start imorgon. Vad ska ni göra?
 
 
 
 
 Fick den här stjärnan av Wilawan imorse, fin va? Jag hade den i min bröstficka hela dagen 🙂 Hon hade vikt ihop den själv av vanligt papper, hon måste lära mig! #superimponerad

 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats