Tessie-san

Kryllar av klappar

Är ju klar med alla julklappar för i år och jag har nu sorterat upp dem i olika påsar. En påse är full med julklappar till Emma (vi ska tyvärr inte fira jul tillsammans i år så vi ska ha en liten minijulafton nu i helgen istället). En påse är full med klappar till mina vänners barn och en med klappar till JPs familj (som vi träffar på julaftons morgon). Den stora IKEA-påsen plus Hemköps-påsen är de vi ska ta med oss till mina kusiner på självaste julafton. Dock saknas JPs julklappar till mig, så jag antar att det blir en påse till där… Mycket klappar blir det alltså.
 
Hur mycket har ni köpt i år?
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats