Tessie-san

Myser med lillprinsen

Efter jobbet så begav jag mig iväg till Hökarängen och hem till Linnea. Det var egentligen tänkt att jag skulle möta upp Aphrodite i Farsta på en fika, så jag fick en chans att ge julklappar till hennes två barn – Isabelle och Elias. Men så skulle hon hem till Linnea för att göra naglar, så då slog vi ihop det istället. Hon hade med sig lillprinsen och prinsessan dit och jag fick mysa rejält med min lilla favvokille. Han är så söt att jag nästan får hål i tänderna…
 
Isabelle är en riktig liten busunge och har en pipa som nästan kan mätas med min när jag var liten. Så när hennes mormor (som också var med) kittlade henne så skakade nästan fönstrena av den höga stämman – men Elias låg i godan ro i min famn och sov. Det rörde honom inte i ryggen. Men det är väl så, vänjer man barnen med att det är tjo och tjim ibland så är det inga konstigheter att somna även om det inte är knäpptyst.
 
 
Ser nästan ut som att han berättar en historia för mig 🙂 Lånade även hans mamma för en fredagsselfie medans hon fick sina naglar fixade av Linnea.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats