Tessie-san

Julbord med jobbet

Igår var det alltså dags för julbord med jobbet. De hade bokat bord på (vad jag tror hette) Stockholm 1912. Det var ett enormt tält uppställt på Stadion som utgjorde själva “restaurangen”. Blev lite nervös först när jag klev in genom entrén till Stadion, för där stod det uppklädda män som bjöd på glögg och så stod det en hel drös med människor och minglade ute i kylan. För ett ögonblick trodde jag att jag hade missuppfattat upplägget för kvällen och att det var tänkt att vi skulle vara utomhus, men sedan såg jag det stora tältet på andra sidan stadion och kunde pusta ut.
 
Uppträdande av Cirkus cirkör underhöll oss under kvällen. De flesta var ruskigt duktiga när de hängde och slängde i ställningar i taket. Slängde runt varandra som vantar och gjorde helt omöjliga trapetskonster. Andra var lite obehagliga, som gick fram till borden och skulle vara “lite kul” och snuska sig med baguetter… ah, vi släpper det.
 
Maten var god. Gick och hämtade i två omgångar och det slank ner både sill, lax, köttbullar, korv, Janssons och rödbetssallad. Hoppade dock desserten. Kände mig lagom mätt på maten redan, så det fick vara.
 
 
 
Invigde min nya vita blus från Kappahl. Den var inte varm. Men den var fin!
 
 
 
 

Med några av tjejorna. Anna, jag och Jessica. På andra bilden hoppade Wilawan in också 🙂

 
 
Minst sagt udda huvudbonad…
 
 
Det var en riktigt trött (men glad) tjej som kom hem straxt efter 22.00. Brukar ligga och sova för länge sedan vid den tiden så var snortrött… Vaknade som en zombie imorse, men det var det värt!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats