Tessie-san

Inga sjusovare här inte

Vet inte vad det är med oss, men nu gjorde vi det igen; vaknade vid halv sju imorse av att båda sprang upp och kissade, sen kunde vi inte somna om. Låg ändå och drog oss ett tag till, men vid åtta gick det inte längre. Somnade visserligen ganska tidigt igår, men det är ju alltid skönt att sova.
 
Lite senare idag ska vi iväg till min bror på lilla julafton för Emma. Hon ska fira själva julafton med sin mamma i år, så vi passar på att fira ett par dagar i förväg. Hoppas hon blir glad för sina julklappar hon ska få av oss <3 Innan dess tänkte jag passa på att julstäda lite här hemma, det har jag inte hunnit med den sista tiden. Det har varit fokus på annat som att slå in alla julklappar… JP ska iväg och köpa de sista klapparna till mig (wiiie) nu under dagen, så jag får chansen att se vidare på mitt Twilight-marathon – är på tredje delen nu.
 
Vi hörs snart igen <3
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats