Tessie-san

Alla är glada på fredagar

Vi hade fredagsfeeling hela bunten idag och det flesta gick på lång julledighet frånochmed idag, så de var ännu mer prilliga. Jag har inte tagit ledigt något alls i jul, vi ska ju inte resa iväg eller så, så jag tänkte att det inte spelade så stor roll om jag är ledig eller inte. Det är ju bara ett par få dagar hit och dit att jobba, sen är det ju många röda dagar ändå – så det går ingen nöd på mig. Vi var iallafall lite fredagsfeelingsnurriga allihopa och dagen bara susade förbi.
 
 
Fick en liten lucka mellan att assistera tandläkaren och lunchen, så när jag fixat allt i sterilen passade jag på att fylla på förrådet inne på mitt behandlingsrum lite. Såhär fint blev det 🙂
 
 
 
 
 
 
Såhäääääääär glad ser man ut om man är pepp på att det är fredag!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats