Tessie-san

Lilla julafton

Åkte alltså ännu en gång iväg till Hökarängen och denna gång hem till min bror där vi skulle fira lilla julafton. Vi körde på lite knytis och fick nog med det mesta (utom skinka och janssons). Jag blev konstigt nog mätt efter bara en tallrik, men så är det väl med julmat. Den är ju oftast så fet i sig att man nästan mår illa om man tar för mycket.
 
Efter att vi ätit oss mätta och jag tvingat min bror att sätta på Amy Diamonds julskiva så var det dags för julklappsöppning. Jag hade fått en egenskriven önskelista (med egna beskrivningar och bilder) tidigare av Emma och jag har suttit med den där listan och funderat så det knakat för att förstå vad det var hon önskade sig. Vissa saker fick jag alltså inget namn på, utan mer ett par beskrivande ord och en väldigt fantasifull bild på den… (Ni vet precis som BR-leksaker-reklamen). Inte det lättaste att klura ut alla gånger alltså. Men vet ni vad? Jag prickade in varenda en. Så skillad! “ÅH, det var precis en sånhär jag önskade mig” – tjoade hon! Lillsmulan blev så himla glad för allt och tackade så fint!

Jag fick en julklapp av Emma också. En superfin vinröd klänning som jag tror passar mig perfekt, blev riktigt glad för den! Får se om jag har den på nyårsafton tillochmed <3
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats