Tessie-san

Dag 18. Dagens lunch

Ojdå, vilken opassande rubrik hörrni. Om man blir vad man äter så börjar jag nog likna en fralla… Eftersom jag var på julbord med jobbet igår så gjordes ingen bra matlåda till mig idag. Jag åt därför en fralla till lunch. Jag åt en likadan fralla till tio-fikan och nu när jag kom hem var jag alldeles för trött (och hungrig) för att vänta på den riktiga middagen att bli klar, så jag åt…. mackor. Julvört med ost och tomat. Känner mig som en tonåring all over again, men ibland blir det så bara.
 
Har tyvärr ingen tjusig bild på lunchen, men det kanske är lika bra det. Håll tillgodo, kommer upp ett inlägg från gårkvällen snart istället!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats