Tessie-san

Dag 17. Bloggar jag läser

Hej kompisar, jag är iväg på julbord med jobbet ikväll så jag kommer inte hinna kika in här och säga hej. Har därför tidsinställt detta inlägg i förväg. Vi hörs mer imorgon!

Bloggar jag läser:

 
blondinbella.se Har läst hennes blogg sedan 2008-2009 nånting. Tycker hon är en riktigt cool och driven tjej. Är otroligt imponerad av henne och gillar hur hon bjuder på sig själv och delar med sig av pinsamma situationer samtidigt som man får följa med i alla hennes projekt. Och givetvis att få läsa om hennes lille son och äktenskap.
 
littlestarjenny.se Det är alltså min Design-Jenny som ofta hjälper mig här på bloggen. Vi gick i samma klass i gymnasiet och har hållt kontakten sen dess, mestadels via internet. Både genom våra bloggar och mycket på Facebook.
 
minstorafamilj.se Min kusin som bloggar om sitt liv med tio barn. Vi umgicks mycket när vi var små, men efter att hon har flyttat upp till Dalarna så har vi tyvärr inte setts. Därför är det extra kul att gå in och läsa om hennes vardag då och då – så känns det som att vi ses lite iallafall 🙂
 
dasha.devote.se Vi växte upp med varandra i Hökarängen och gick i samma klass mellan- och högstadiet och sedan i gymnasiet ihop. Vi var väldigt tighta då och nu ses vi ibland tillsammans med gemensamma vänner. Hon skriver en rolig och personlig blogg, gillar den jättemycket!
 
tyras.se Började läsa hennes blogg i den vevan då hon och Blondinbella hade sin show ihop. Så har alltså följt med henne från Stockholmstjej med egen smyckesbutik och 100 bollar i luften till lite kämpigare tider. Tycker hon skriver så härligt och öppet.
 
fokis.se Fick upp ögonen för hennes blogg när hon vann något pris (tror det var för årets nykomling) på blogawards och har fortsatt sedan dess. Den har ändrats ganska mycket genom åren, men jag tycker fortfarande att hon skriver gulligt och har många snygga outfitbilder (och SKOR!)
 
kissies.se Klart jag läser Kissies blogg, vem gör inte det? I början läste jag endast för att bli provocerad, för hon var så galet dum i vissa saker hon skrev och stod för. Men sen tycker jag att hon har mognat rejält. Uppskattar att det alltid är fina bilder och hög uppdatering varje dag. Sen älskar jag hennes “finn ett fel”.
 
http://minbebis.com/blogg/3catsandababy/ Min barndomsvän Fatima. Hon som precis fått en son ni vet? Hon uppdaterar inte varje dag (vilket är helt okej – hon är faktiskt en nybliven mamma) men när hon gör det så är det alltid härligt att läsa om hennes nya vardag. Hon är också väldigt öppen och sugarcoatar inget i onödan.
 
http://mybabydolls.vimedbarn.se/ Vet inte riktigt hur jag kom in på den här bloggen faktiskt, men det var inte så länge sedan jag hittade den. En tjej som skriver om sin vardag med sina 6 (snart 7) barn. Supermysigt att läsa om dem, tycker barnen är så söta som alltid ler stort på alla foton. Hon uppdaterar också flitigt med fina bilder.
 
http://idamli.blogg.se/ En till mammablogg jag halkat in på. Den här har jag dock följt i något år. Hon är väldigt pysslig och visar ofta upp olika smarta lösningar, inredning och annat pyssel. Inte lika hög uppdatering längre, men hoppas att det bara är en tillfällig svacka.
 
 
Sen kollar jag ibland in Gynnings och Carolas blogg då och då. Och ibland även skvallerbloggen Svenska bloggare. Mycket bloggar bliiire 😀
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats