Tessie-san

We ♡ picnics

Något vi haft mycket av nu i sommar är picknickar. Tjejerna tycker det är det roligaste som finns och “leker ofta picknick” med sina grannbästisar på gården också.

Så förutom att vi alltid måste ha med blöjor, våtservetter, vattenflaskor, snacks, extrakläder, nappar och nappflaskor så måste vi även alltid hålla koll på att ha med minst en filt också. Helst en stor, men vi har använt Harleys filtar ibland när vi hittat en fin plätt vi ville sätta oss på och vi inte haft något annat. Det har varit lite trångt, men finns det hjärterum finns det stjärterum.

Idag ville tjejerna återigen leka picknick med kompisarna, men då följde vi med hela gänget. Tog med oss den stora filten, packade ner iskall dricka och snacks – och så slog vi oss ner under äppelträden vid en av lekplatserna vid oss. Supermysigt! ♡

 

Älsklingen! ♡ Mitt hjärta tar ett extra skutt när jag ser honom sitta med och leka och fippla med grejer där på filten med oss andra. Älskade godisbåt!

 

Alltså, inte för att vi sitter såhär i knäet på varandra och sjunger Kumbaya hela dagarna… ikväll hade vi t.ex en superlång nattning där vi alla tröttnade på varandra för länge sen och jag pustade ut den längsta pusten på länge när de väl somnade allihop. Allt är såklart inte en dans på rosor, glöm inte att det alltid finns en vardag och trötta dagar bakom varje fin bild man ser på bloggar och Instagram. Bara för att jag väljer att inte lägga upp bilder där vi är sura på varandra, när någon är ledsen eller på situationer som är kaos, så betyder inte det att de inte existerar.

Med det sagt. Blev riktigt glad över dessa fina bilder på mig och mina älsklingar vi tog idag. Det är inte alltid alla tre är på humör för en bild samtidigt, så när vi väl får till det så känns det kul ♡

 

Alla mina tre karameller ♡ Nyp mig i armen, är ni verkligen mina?

 

…den här teaterapan då. Äpplet faller inte långt ifrån trädet… 😉 Molly brukar påminna mig om hur jag alltid skulle showa och dansa och ha mig när vi var små 🙈🙈

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Jessan- Ja, jag tycker det är så roligt för han skiftar hela tiden vem han är mest lik tycker jag. Ser allihopa i honom ♡

stats