Tessie-san

Vi drar och badar

Waaaaow vilket pangväder vi haft idag? 30 grader och strålande sol, än är sommaren inte över!

Vi hade redan packat våra strandväskor igårkväll, så imorse var det bara att packa ner kall dricka, vattenmelon och snacks, sen proppade vi vagnen full med barn och gick ner mot stranden vid oss. Det har inte blivit många badtillfällen därnere för oss den här sommaren pga att bakteriehalten tydligen varit hög där och vattnet inte varit badvänligt.

Jag slängde iväg en fråga i vårt områdes Facebookgrupp och frågade om det var någon som hade koll på om det gick att bada där idag. Svaren dröjde, så vi gick ner dit ändå.

När vi kom fram såg vi bara en mamma med sitt barn stå i vattenbrynet och stranden kändes alldeles för ödslig en såhär varm lördag, så det kändes inte riktigt rätt. Kollade till telefonen och fick se att jag fått flera svar om fortsatt höga bakteriehalter och algblomning, så det var bara att tänka om.

 

Vi hoppade istället in i bilen och åkte iväg till Älvsjöbadet. De har ju utomhuspooler (1/3 är tyvärr stängd i sommar) så det blev bra.

 

Det var inte alls mycket folk när vi kom dit, men lagom till efter lunch var det proppfullt…

Varmt var det, så vi badade och badade. Kelly har blivit så himla duktig i vattnet, hon vill lära sig simma och övar med sina puffar på ♡ Eftersom vi först hade planerat för en dag nära hem så hade vi inte packat ner någon lunch, så den beställde vi till badet via Foodora. Tjejerna fick en ananaspizza och tyckte det var såå kul. De lyssnar ju på Ananas-låten trehundrafemtioelva gånger varje dag, så det var såå kul att få äta en pizza med ananas på 😉

Vi stannade hela dagen och var helt mosiga i huvudet när vi åkte hem. Men alla var så nöjda och glada efter en heldag med bad och lek.

 

She sure knows how to strike a pose ♡

 

Världens bästa Medina, hon (och Dalia) är alltid så himla fina med våra barn. Tjejerna ser jättemycket upp till dem och pratar ofta om dem hemma ♡ Fint med fina förebilder.

 

Ikväll när jag nattade barnen frågade jag om vi inte hade haft en jätteroligt dag idag, och det höll de med om.
“Vad var roligast då?”
“Att vara med Dalia och Medina” svarade Kelly.
“Ja, det var ju jätteskoj att få bada och leka med dem” sa jag tillbaka.

“Mmm. Godnatt,  åh vad jag älskar dig mamma. Och Harley. Och Belle. Och PAPPA!”

Gosegodis! Det var ett extra härligt avslut på den här dagen. Igår fick jag kalla handen efter godnattramsan, idag fick jag en kärleksförklaring ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats