Tessie-san

Vill du bli min gudmor?

Nu när vi alla äntligen är friska igen har vi satt grönt ljus för alla nära och kära som vill komma över och hälsa på Harley.

Typiskt att födas i januari va? Lagom till de obligatoriska förkylning/influensa/magsjuke-månaderna… och det är ju ingenting man vill att sin bebis ska komma i kontakt med precis. Vi har hittills hunnit med både förkylning och kräksjuka i familjen det här året, men än så länge (peppar peppar) har Harley klarat sig. Visst är det så att han fortfarande är skyddad av mina antikroppar från när han låg i min mage? Och kanske bröstmjölken hjälper till också? Är hursomhelst glad att han inte blivit dålig, så liten som han är.

 

Igår kom vår favoritfamilj på besök för att hälsa Harley välkommen till världen – Molly och hennes underbaringar.

De hade med sig lunch som de ställde sig och lagade till oss – wow, så bortskämda vi känner oss! Det är verkligen så tacksamt att bli bjuden på mat i sitt egna hem när man precis fått barn.

De hade även med sig fina presenter till både Harley och tjejerna, så himla fint!

 

 

Harley hade en fråga han ville ställa till Molly.

Han undrade om hon ville bli hans gudmor/fadder och hon sa JA! ❤️

Eftersom Harley är världens finaste pojke så förtjänar han att få TVÅ fina, starka, kloka och kärleksfulla kvinnor i sitt liv som en lite extra värdefull person när han växer upp. Vi är alla så glada att både Molly och Linnéa ville vara det för honom. Linnéa fick frågan när hon träffade honom för första gången, dagen vi kom hem från BB ❤️

 

Jag känner såklart ett enormt stort ansvar som förälder till alla mina barn, men att just uppfostra en pojke – till att bli en stark, trygg, snäll och omtänksam man, är en så viktig uppgift, och jag ska göra allt jag bara kan för att göra det så bra som möjligt. Jag tror därför att med att ge honom två starka och kärleksfulla kvinnor till i sitt liv (som gudmödrar/faddrar) som får vara en lite extra värdefull person för honom kommer betyda mycket. Sen har han ju världens bästa pappa som förebild, så det här ska nog gå bra 😉

Har ni gett era barn faddrar/gudföräldrar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kornelia

    Båda barnen har faddrar. Och som du säger, man gör allt man kan för alla sina barn. För att göra dom till fina, självständiga, snälla människor. Men det är ett himla ansvar att uppfostra en liten kille! Tacksam över att L har fina förebilder i både sin pappa, morbror och morfar!

stats