Tessie-san

Vi ses väl på mässan?

Jag vet inte om jag har hunnit berätta för er att vi kommer att vara med på UnderBARA BARN-mässan nu i oktober med MyBabyBump 3D? Vi har hållit på med förberedelserna inför mässan så himla länge nu och det känns så fruktansvärt kul att det snart är dags!

Jag har varit på flera mässor själv, men aldrig tidigare har jag varit där som utställare – det ska bli så himla roligt! Vi kommer att vara på plats med flera av våra fina modeller för att visa upp dem på riktigt, svara på frågor och dela ut fina goodiebags åt de första besökarna som följer oss i våra sociala kanaler. Vi kommer även ha exklusiva mässerbjudanden, så det här vill man inte missa!

 

Är du gravid eller känner någon som är? Tänk att få bevara den mest förväntansfulla tiden i sitt liv på detta minnesvärda sätt! Genom 3D-scanning och 3D-utskrift erbjuder vi gravida kvinnor att få en helt unik modell av sig själv och sin vackra gravidmage i miniatyr. Det finns 4 olika modeller och 4 storlekar att välja mellan, det finns även möjlighet att måttbeställa!

 

Gå gärna in på mybabybump3d.se eller Instagram: mybabybump3d för att läsa mer. På vår Instagram kommer vi även tävla ut biljetter till mässan inom kort, så in och kika! ♡

 

IMG_1464

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats