Tessie-san

Vem är den här tjejen?

 

 

Mina tre godispraliner, slår vilket lördagsgodis som helst! ♡

 

Hej hallå på er, mår ni bra?
Jag har bränt mig på ryggen… solade ryggen för första gången på hela sommaren idag, och det känns av nu på kvällen kan jag säga, aoouch!

Idag har vi haft en heldag ute på språng. Vi packade strandväskorna med handdukar, badkläder, leksaker, badbollar, lunch och snacks – sen åkte vi iväg till Älvsjöbadet igen. Tjejerna har tjatat så mycket om att få bada i poolen efter att vi var där sist, så de hoppade upp och ner av glädje imorse när vi sa att vi skulle åka dit igen. Att deras favoriter Dalia och Medina skulle följa med hjälpte såklart till också ♡

Vi var där hela dagen och åkte hem för att äta en snabb middag, sen packade vi om och åkte iväg till gymmet för ett kvällspass. Japp, jag vet fortfarande inte riktigt vem den här träningstjejen är som tagit kommandot, men jag gillar det 😉 Dessutom tycker tjejerna att det är så kul att leka med varandra där i lekrummet, så det går ju väldigt smidigt. Harley hänger på oss i vagnen ute i lokalen.

Idag körde vi ben/rumpa och det är det allra roligaste tycker jag. Den värsta träningsvärken (den där man knappt fungerar dagen efter) gav med sig efter ett par gånger, men jag gissar på att den kommer tillbaka imorgon för jag är helt skakis i benen efter detta.

 

Två ivriga tjejer som vill nerför trappan och sätta sig i bilen nu nu nu nu.

 

SÅ redo! 😉 ♡

 

Här har vi en extra nöjd kille som fått smaka nya goda majsringar för första gången! Det var gott.

 

99% av alla bilder jag tar är ju på barnen, så idag när jag tog en selfie på mig själv i bilen på väg till gymmet sa Kelly:

“Mamma, kan jag få se på bilden?”
*Jag visade henne bilden på mig*
“Men åh, det var bara mamma på bilden… ta en på mig”

😉

 

Nu är det puss och godnatt!

Hoppas ni fått en fin start på veckan, nu kör vi ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats