Tessie-san

Vattenkrig

Hej på er, hur mår ni? ♡

Alla barn är nattade, och vi har städat undan efter kvällen, en sista tvätt är i torktumlaren och disken är urplockad. Vi har tänt ljus och landat på soffan. JP håller på och väljer film, så jag tänkte jag kunde kika in här och säga hej till er.

I söndags hade vi en varm dag (en av de sista, sen kommer hösten hörrni), och vi var ute hela dagen. Barnen lekte med kompisar ute på gården, sen åkte vi iväg på lite ärenden i stan, och sen hem igen. Jag började städa undan blommor i blomkrukorna ute, sånt som redan börjat blomma över och börjat få gula blad. Sopade rent och samlade ihop lite löv. Vi brukar vara rätt så dåliga på att höststäda och förbereda inför att ”stänga ner” uteplatsen. Men i år tänkte jag att vi skulle göra det bra och noga – så blir det trevligare i vår sen.

Kelly ville visa upp sin goda frukostmacka hon gjort själv ♡

De pysslade och ritade i färggläggningsböcker på vår framsida, och efter lunchen fick de en varsin glass.

 

Oliver fick testa Harleys gamla bebiscykel och han var jätteduktig och kunde ta sig framåt. Såg så himla gulligt ut ♡

Hade hjälp av världens gulligaste lilla hjälpreda också ♡

Eftersom det var så varmt ute så hade jag lovat barnen att de skulle få ha vattenkrig (jag sprutade på dem med vattenslangen), och sen tog grannarna ut vattenspridaren så de fick springa igenom den. De hade så kul! Även Oliver var med ♡

Mumsingen ♡

 

Vad gjorde ni i helgen?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats