Tessie-san

Fika som övergår till middag

Första jobbveckan avklarad 😀 Det var inte ens en hel vecka, men åh vilken härlig känsla det är att gå på helg på fredagen.

 

Idag hade vi besök av Frida, Wille och Melvin. Vi har inte setts på jättelänge, så det var extra kul att ha dem över idag.

Vi dukade fram lite gofika på uteplatsen och barnen lekte runt.

Vi hade så trevligt så de stannade hela dagen, blev kvar på middag också ♡ Älskar när dagar går från planerad lunch/fika sen går vidare med middag för att man har så kul.

 

Min älsklings-Bobbi ♡ Ser ni hur gröna ögon han har fått! Både han och Belle har fått fina gröna ögon från sin pappa. Kelly har bruna som mig, vi får se vad Oliver får. Inte blir det blå iallafall (som jag så gärna hoppades på att han skulle få ärva av min mamma), jag tror han kommer få bruna som mig och Kelly. Isåfall skulle vi ha tre bruna och tre gröna i vår familj – coolt ändå ♡ Ska försöka få till närbilder på allas ögon och sätta ihop bredvid varandra,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Pau- Jag är legitimerad tandhygienist, men jobbar numera som tandsköterska på en liten privatklinik 🤗
      Tack själv för att du är härinne och läser 😘

stats