Tessie-san

Vår helg i bilder

Godkväll på er ♡

Den här helgen gick verkligen fort. Även om vi har extra långa helger eftersom tjejerna alltid är lediga på fredagar, så brukar de alltid gå så fort.

Tyvärr blev ju Belle förkyld igen förra veckan och sen även Harley. Belle är ju duktig på att snyta sig när det blir för mycket, men för Harleyboy är det ju svårare, speciellt på natten. Vi kör med nässpray och nässugen (som han såklart avskyr), det enda som hjälper någorlunda är att ligga i min famn för då kommer han upp med huvudet lite också. Lilla gubben, han kämpar på!

Innan näsan började rinna på honom var han med mig till affären för att köpa fredagsmys i fredags ♡
Kelly hade önskat sig chips och grönsaker med dipp.

 

Lördag:

 

Kelly och Belle ville ha nytt nagellack, så vi tog fram lite olika alternativ och lekte nagelsalong.

Kelly har börjat fråga om hon kan få ha smink. Jag sminkar mig ytterst sällan själv, jag gör ju mina fransar och bättrar på mina ögonbryn med ögonbrynspenna – that´s it, så det är inte mig hon fått det ifrån. Hon har dock sett Youtube-klipp där det sminkas och fixas, så det är garanterat därifrån. Nagellack, smycken och glittriga hårspännen får dock räcka ett par år till, jag tycker hon är alldeles för ung för att tänka på smink, även låtsassmink för barn. Det får hon vänta med.

 

Söndag:

 

Söndagsfrukosten imorse och vi har precis provat en ny sittordning vid matbordet. Tidigare har alla tre barnen suttit på kanten, men nu testar vi att sprida ut oss lite runt hela bordet, så får Harley kortsidan själv, och Kelly och Belle sitter på varsin sida av mig, och JP sitter mittemot oss bredvid Harley.

 

Eftersom några av barnen var snörvliga kunde vi inte åka till gymmet tillsammans som vi brukar, så JP stannade hemma och jag åkte iväg på mitt danspass själv. Jag älskar älskar älskar danspassen!

 

Resten av dagen har vi lekt i lekrummet, spelat spel på PS4, byggt koja i vardagsrummet och lekt inte nudda golv (eller “akta det finns hajar i vattnet!”) Vi åt tacos till lunch och lax med bulgur till middag.

Nu sover alla mina godisar uppe i sovrummet, bortsett från att Harley vaknar då och då för att det är för snorigt, älsklingen.

Vi har släckt ner och tänt ljus. Tre högar med kläder väntar inför imorgon. Tror inte jag kommer vara uppe så mycket senare än såhär, för bara under den här senaste meningen så har jag varit tvungen att gå upp två gånger och vagga honom till sömns igen… Säger natti här ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats