Tessie-san

Vår helg i bilder

Den här helgen bara swischade förbi tycker jag. Det gör iof alla helger nuförtiden. Vi börjar räkna ner till sommarlovet här hemma, och har redan börjat fantisera om vad vi ska göra då. Bada, äta glass och ha picknick är något som ligger högt upp på listan iallafall ♡

Tänkte köra en “vår helg i bilder”, är ni med?

 

LÖRDAG;

Kelly skulle iväg på dansen, och alla tre barnen laddade upp med dans framför Youtube på morgonen.

 

Under tiden Kelly dansade lekte vi på den stora skolgården utanför. Vi sparkade boll, gungade, tittade på blommor som kommit upp och klättrade på en hinderbana.

 

När vi kom hem hade barnen picknick på uteplatsen.
JP håller på och sår nytt gräs, så vi kan inte vara nere på gräsmattan just nu. Därav får vi vänta med att bygga ihop studsmattan.

 

 

SÖNDAG:

Frukost; smörgås med ost och grönsaker. Barnen slukade halva paketet med salami.

 

När vi fått frukost i magen och kläder på oss gick vi ut. Tjejerna gick ut i parken med JP, och Harley och jag tog lite bilder till ett samarbete, innan vi gjorde dem sällskap.

 

Jag behövde gå till affären och handla, så jag tog Harley och Belle med mig. JP och Kelly tände grillen så länge, så grillade vi korv till lunch. Tjejerna ville att vi skulle äta korv som picknick igen, så det fick de göra.

 

Jag hämtade även ut ett paket från Libero; nämligen nya Sverige-tröjor, shorts och kepsar. Alla fick ett varsitt set + en långärmad tröja. De ska de få ha när Sverige spelar i sommar ♡

 

Vi spenderade resten av dagen därute i solen. Det var så varmt att barnen sprang runt i shorts, och vi la oss och solade i solstolarna, haha. Fick riktiga sommarvibbar och längtar som bara den efter att vi kan få plocka fram poolen och bara ha sånahär lata dagar på uteplatsen ♡

 

Till middag åt vi lax. Jag gjorde min med smulad fetaost och soltorkade tomater på toppen, och så gjorde jag en naturell till barnen. Jag gjorde en sallad till mig och de fick pasta. JP gjorde tacos med sin, haha, så vi alla åt olika. Men alla åt som hejsan!

Efter maten var det dags för bubbelbad för allihopa, sen kollade vi på nya säsongen av Sommarskuggan. Det är bara två avsnitt som kommit än så länge, men de går varma här hemma.

Nu sover alla tre uppe i sovrummet och JP och jag ska fortsätta kolla på vår film.
Hoppas ni har haft en fin helg, stor kram ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats