Tessie-san

Vem är lik vem?

Hej kompisar, hur har ni det? Jag är inne i en ganska låg period just nu, tror det märks va? Jag har som sagt ganska jobbiga saker framför mig och det påverkar mig mer än vad jag skulle önska. Försöker att blicka framåt och tänka positivt, och det funkar helt okej. Det är okej att bara vara lite mittemellan ibland.

Känner inte att jag har så mycket att dela med mig av idag. Tur då är att det är tisdag – och vi som vanligt brukar köra en Throwback Tuesday. Då behöver jag inte fundera så mycket, utan bara leta upp lite härliga bilder från förr.

Tänkte att jag skulle bläddra tillbaka tiden lite till när Kelly och Belle var i samma ålder som Harley är nu. Kul att se hur lika/olika de är egentligen ♡

 

Harley-Bobbi vet ni ju hur han ser ut, men bara för att få lite bilder att jämföra med så har vi alltså Harley 1 år och 3 mån – just nu:

 

 

Sen bläddrar vi tillbaka till 2019, och kikar på Belle 1 år och 3 månader:

 

Och sist (och minst 😉 ) så har vi Kelly 1 år och 3 månader:

 

♡ Mina tre godismumsingar!

Vem är mest lik vem? Jag har alltid tänkt att Harley och Kelly är kopior av varandra, men alltså Belle och Harley är också såå himla lika! Vad tycker ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats