Tessie-san

Våffeldagen

Då var det måndag igen. Måndagar är ju min långa dag på jobbet och jag jobbar till 19.00, så Kelly har alltid hunnit somna när jag kommer hem. Lite tråkigt, men jag får ju både lämna och hämta henne från förskolan alla andra dagar i veckan – så det är ändå helt okej. Hon och pappa får ha en mysig kväll tillsammans bara de två ♡

Den här veckan blir en kortis. Det är ju skärtorsdagen på torsdag och då kör vi bara halvdag på jobbet – sen är det påååsk, och vi har tagit semester på påsklovet och åker iväg till Teneriffa då. Det ska bli så himla härligt att få komma iväg och mysa lite i solen tillsammans. Det gäller ju att passa på nu innan Kelly blir 2 år (och fortfarande åker gratis) och innan jag får flygförbud pga graviditeten – det blev perfekt nu till påsken alltså.

Hursomhelst, det var ju våffeldagen igår. Åt ni några våfflor? Vi hade bjudit över Nicklas, lilla Elton och Fanny på våffellunch – som blev våffelmiddag då de var 1½ timme sena (!!) …
Vi hade dukat fram topping till både “mat-våfflor” och “efterrättsvåfflor”. På sina mat-våfflor kunde man ha på creme fraiche, röd och svart rom och hackad rödlök. Till sina efterrättsvåfflor kunde man välja mellan glass, vispad grädde, sylt, strössel, jordgubbar, banan, blåbär, kokosflingor, mandelbiskvier och mini-marchmallows.

Visste inte riktigt vad det skulle bli av mat-våfflorna – men de var de godaste av allting! Påminde väldigt mycket om langos och det är ju något av det godaste som finns. Två stora tummar upp för det!

 

Kelly fick träffa en till “bebis” den här helgen (bra, så får hon öva sig 😉 ). Elton har blivit så stor och har nyss fyllt 6 månader. Just nu, när både Kelly och han är relativt små så är ju deras åldersskillnad (nästan ett år) väldigt påtaglig, men tänk om ett par år när det inte kommer märkas alls, då kommer de ha riktigt skoj ihop. Det är så kul att de får följas åt bredvid varandra när de växer upp.

 

När kidsen hade hälsat ordentligt på varandra satte vi oss alla till bords och åt våfflor för glatta livet. Kelly mumsade glatt på våffla hon med, med lite grädde och massor med bär. Elton fick smaka mosad banan och blåbär, det var också poppis.

 

Det växlades ju om till sommartid igår söndag, så det kändes lite konstigt när det blev dags för Kellys nattning. Det är dessutom så himla ljust ute vid den tiden nu, så hon förstår inte riktigt varför det är dags att sova när det är det, även om hon är trött. Tycker vi borde slopa det där med att ställa fram och tillbaka klockan, det blir bara bökigt. Det är väl inte många länder som har kvar det ändå?

Innan det blev dags att säga hejdå ville Kelly visa några klipp på Youtube. Melodifestival-parodierna är fortfarande väldigt poppis här hemma 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats