Tessie-san

Fyllt på vår/sommargarderoben

I veckan när Kelly och jag var lediga drämde vi av lite shopping åt henne. Jag kollade snabbt på något till mig, men det slutade ändå med att vi kom hem med påsar till henne – det är ju faktiskt mycket roligare att shoppa åt min Ros än åt mig ♡

Har alltid gillat Kappahls Newbie och deras nya vår/sommar-kollektion är så drömmig att jag inte orkar. De hade dessutom en kampanj med 3 för 2, så vi passade på att välja ut ett par riktigt fina pastelliga favoriter. Tre tights och tre klänningar blev det. De här ljuslila tightsen med volangrumpa (eller ankstjärt som det heter) är verkligen en stor favorit från Newbie. Kelly har haft alla möjliga färger i den modellen, de är så ljuvliga! Sen fick hon en ny hårborste, en keps och ett par nya solglasögon. Nu är äntligen våren här och det ska bli så härligt med fler soltimmar och gångvägar utan massor med snö – så Kelly kan få gå runt själv ute utan att dratta på rumpan så mycket.

Vi åker dessutom till Teneriffa nästa vecka, vi tjuvstartar sommaren lite – så det behövdes lite nya sommarkläder. Nu inväntar vi bara ett par sandaler jag beställt, sen är vi helt redo för lite solsemester i påsk.

 

Här har vi de plagg vi fick med oss hem från vår lilla shoppingtur ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats