Tessie-san

Uppvisning och flätkrans

Förra terminen gick Kelly på dans och den här terminen har hon gått på gymnastik. Hon har tyckt att det varit helt okej, jag tror hon gillar dansen mer. Nästa termin kör vi dock simskola, sen får vi se vad det blir.

Hon var iallafall väldigt pirrig och förväntansfull inför att få visa upp allt hon lärt sig på gymnastiken. Både alla övningar de gjorde på plintarna och kullerbyttor och stå upp och ner i plankan, och hänga i ringarna, men mest pirrig var hon inför slutdansen, den har hon övat på mycket här hemma.

Hon var så himla duktig och jag kunde inte hejda mina tårar. Min stora tjej, så himla modig att hon vågade göra allting inför en stor publik sådär för första gången. Jag är världens mest malliga mamma!

Eftersom de alltid måste ha uppsatt hår – men nu även skulle ha tomteluva på sig så gjorde vi en helt ny håruppsättning, nästan som en krans runt huvudet. Det blev väldigt läckert. Jag började med att fläta luggen sådär i en halvutbakad fläta som jag brukar göra, sen gjorde jag en likadan fast med resten av håret längst ner, sen möttes flätorna på sidan i en stor fläta ♡

 

Vi var först på plats. Tidigare när de tränat var det svårt att hitta parkering, så vi ville vara där i god tid. Vi kom dit i väldigt god tid, så det blev en ganska lång väntan. JP var med Kelly och hennes grupp under tiden, och jag satt med Belle och Harley på läktaren. Trots lång väntan var de superduktiga och satt snällt bredvid och tittade på de gymnaster som övade på golvet.

 

Så var det äntligen dags! Jag började gråta så fort jag hörde musiken bara, haha. Är såå känslig för sånt här. Kelly var så glad och tittade upp mot oss med jämna mellanrum. Det var flera olika grupper i olika åldersspann som uppträdde, så de turades om.

Efteråt fick hon diplom och vi hade med oss blommor som Belle hängde runt hennes hals ♡

 

Det blev en mysig 1:a advent för vår del ♡

Nu ska vi fortsätta vårt Harry Potter-maraton vi alltid har varje jul. Det är en så mysig tradition.

Önskar er en fin kväll, stor kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats