Tessie-san

Blandat från den senaste tiden

Jag hade ju en paus på ca 2 månader från bloggen och jag märker verkligen hur jag tappade det där med att fota lite då och då när vi gör roliga saker. Jag brukar alltid ha kameran nära, för det är så underbart att hinna med och sen spara de minnena föralltid. Jag har dessutom så himla dåligt minne, och det hjälper mig att jag har bilder som referenspunkt om när och var saker hänt.

Nu känner jag att jag kommit tillbaka lite i det och kommer ihåg att ta bilder igen, så här kommer ett litet bildregn med blandade bilder från den senaste tiden.

Alla tre barnen har alltid älskat att klä ut sig. Såhär valde de sin outfit en dag. Kelly som prinsessa, Belle som en bajskorv och Harley som en haj. Haha, talar exakt om deras egna personligheter här ♡

 

Jag gjorde en så himla god rätt en dag. Sötpotatis i ugn, rostad grönkål, veg nuggets och lite fetaost, groddar och hummus. Jäättegott! Tyckte jag och JP. Barnen bara tittade på det och skrek att de ville ha köttbullar och nudlar…

Kelly fick ett sminkset av en av sina förskolekompisar när hon fyllde år. Belle ville testa om det var bra grejer och då såg det ut såhär 😉

 

Vi har bakat. Här var det kakor och muffins till Kellys kalas. Juste! Jag lovade ju visa er kakorna jag gjorde, ska fixa ett eget inlägg om det.

 

Nu är det återigen dags för vårt Harry Potter-maraton. Brukar ni också ha det kring jul?

Hoppas ni alla håller er friska och mår bra. Ta hand om er och om varandra. Stora kramar ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats