Tessie-san

Upp med jullådorna

Det tar sin lilla tid att julpynta ett hem med tre barn. Att jag aldrig lär mig det? Förra julen hade vi ju 2½ barn (jag var ju höggravid med Harley) och det slutade i både skrik och tårar för att Kelly fått för sig att vi inte alls fick flytta på fåtöljen för att göra plats åt granen… Även om hon ääälskade granen när vi väl fått upp den och gjort den fin med alla lampor och kulor.

Hursomhelst. Idag blev det dock inget skrik och bråk, men det tog ändå så himla lång tid och vi blev faktiskt inte ens helt klara. Vi har fått upp stjärnorna i fönstret, tomtar på hyllorna och granen är uppe – men när vi plockade upp alla julgransprydnader oh lampor märkte vi att allt glitter var borta? Vi hittade det ingenstans! En enda liten remsa med glitter var allt som fanns kvar? Så vi fick helt enkelt vänta med att pynta granen.

När jag sen nattade barnen åkte JP iväg och köpte nytt glitter, och så förberedde jag granen med belysning och glitter nu innan jag gått och lagt mig – så får vi pynta med kulor och dekorationer imorgon när vi vaknar istället.

 

Alltid lika spännande att dra upp alla julsaker!

Jag har flera röda fina dukar (och julgardiner också) från min barndom som jag sparat. Har inte hittat någon plats för allihopa här hemma dock, men jag skulle aldrig slänga dem för det. Vem vet, de kanske passar utmärkt i nästa hus vi bor i.

 

Harleys första julstök ♡

Han var supernyfiken och skulle dra, fippla och smaka på allt – precis vad vi tänkte att han skulle göra 😉 Så fin i sin pepparkaksbody ♡  ♡  ♡

 

Tjejerna fick en egen liten gran förra året och den mindes Kelly så väl!

Vi fick dock plocka upp den rätt fort, för det tog inte många sekunder innan Harley hade stoppat en hel kula i munnen…

 

Ni ska givetvis få se hur granen blev tillslut så snart vi är klara – vi satsar som alltid på en Disney-gran med extra allt! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats