Tessie-san

Update; vi lever!

Hej alla glada! Vi lever och allt är bra. Mjölkstockningen försvann efter att ha tvingat mig själv till att amma på det bröstet och dagen efter var den borta helt. Väldigt skönt, för det var verkligen en riktig pers när det började ömma och aldrig ville sluta, utan bara eskalerade och eskalerade. Nåväl, nu är det som vanligt igen!

Lördag förmiddag och vi ska snart iväg på lite ärenden. Ska bland annat åka iväg och slänga ett par trasiga stolar och kolla på lite höstblommor som vi tänkt pynta framsidan med. Ska även kolla på pumpor, för snart är det ju dags för Halloween! Tycker den högtiden är väldigt rolig såhär under den mörka hösten, vi kan behöva lite bus och buuu(siga) dekorationer för att liva upp det lite, tycker ni inte?
Förra året var ju Kelly i magen på Halloween, men hon fick ändå “klä ut sig”, och jag målade en stor pumpa på magen, kommer ni ihåg det? I år har vi givetvis andra planer för henne, hon kommer bli så tjusig så!

 

Vi hörs igen om ett par timmar, Kelly och jag var ju och hälsade på Design-Jennys nya lilla prinsessa Nicole häromdagen – det tänkte jag visa er.

Bjuder på en höstig bild från vår promenad igår, det gula börjar sakta men säkert ta över träden ute nu, mysigt tycker jag! ♥

IMG_1906

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats