Tessie-san

Trodde aldrig att jag skulle säga det här…

Godkväll kompisar, mår ni bra?

Det har varit en låååång dag här hemma, kan jag säga.

Det började såklart med en väldigt lång natt. Harley var lite besvärad efter sina sprutor och sov inte alls så bra, sen var det varmt som i en bastu och med en varm bebis i min famn hela natten blev det såklart inte svalare direkt.

När tjejerna sedan vaknade på morgonen var jag ett riktigt vrak – så JP lät mig ligga kvar och få en lång sovmorgon så gick han upp med alla barnen ♡

 

Eftersom vi kommer spendera stora delar av vår sommar på hemmaplan så har vi bestämt oss för att pimpa upp vår uteplats lite. Först med poolen, sen håller vi fortfarande på med glasskiosken och nu detta….

Mina damer och herrar… jag trodde aldrig jag skulle säga det här men.

 

Vi har blivit med studsmatta!

 

Att bygga ihop den var något av det jobbigaste jag gjort dock.

Vi svor som fulla sjömän och gjorde slut 3 gånger… men här är den tillslut – vår studsmatta!

 

Nu kommer den få stå där tills vi flyttar, för jag kommer aldrig plocka isär eller ihop den igen.

När jag klev upp på morgonen hade JP och Kelly redan börjat bygga ihop den, sen turades vi om resten av dagen tills den var klar.

 

Säg hej till den tröttaste mamman i stan…

♡♡

 

Kelly-gumman ramlade ju och skrapade upp pannan på förskolan i veckan, och på något vänster kom hon åt skorpan som gick upp igen – så hon fick ett till plåster.

 

Mina “hjälpredor” när det var min tur att bygga ihop studsmattan. Oh lord… VEM bygger ihop ett smått omöjligt projekt tillsammans med två virriga hönor runt fötterna? Jag var nära på att kasta in handduken och rymma därifrån…

 

…men det var såklart värt det när vi var klara och tjejerna fick ta sina första hopp därinne. Överlyckliga!

 

Sen att det började regna senare idag och ska fortsätta imorgon var väl kanske inte superkul när de äntligen fått sin efterlängtade studsmatta, men oh well… nu står det iallafall där och de kommer få hoppa hur mycket de vill hela sommaren! ♡

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats