Tessie-san

Trevlig nationaldag!

Den 6:e juni och Sveriges nationaldag idag!

Är det något ni brukar fira? Vi brukar ofta bjuda in ett par vänner och grilla eller göra något mysigt, men i år blev det bara vi i familjen. Tanken var att barnens kusin Emma och Bianca skulle komma hit, men Belle har blivit förkyld (och Harley nu också) så vi fick tyvärr boka av det.

Sen hade vi tyvärr ganska tråkigt väder också med regn exakt hela dagen, men vi försökte göra en trevlig nationaldag ändå.

 

Barnen fick ha blågula kläder och vifta med svenska flaggan ♡

 

Eftersom det är mission impossible att få dem alla att titta åt samma håll glada på samma bild – så blir det ett helt bildregn med mina nosar ♡

 

Något av det roligaste Kelly vet är att testa alla olika filter som finns på Instastory. Hon brukar kalla det för “apan”, för det finns en liknande funktion när man ska sms:a (med iPhone) där man kan vara en apa som avatar.

Idag hoppade Belle in i bilden och vi skrattade så mycket.

 

Den här bilden är något av det roligaste jag har sett. Vi skrattade så vi höll på att kissa på oss! Titta på Belle!!

 

Vi delade upp oss lite på eftermiddagen. JP gick ner med Belle och Harley till lekrummet och spelade Ps4, och Kelly och jag bakade en blåbärspaj. Hehe, vi åt tacos till lunch och bakade blåbärspaj till fika – två av de svenskaste sakerna vi har 😉

 

När vi var klara ville Belle komma upp till oss. Vi dukade bordet och tog ut pajen ur ugnen, åh så gott det doftar med nybakad paj! JP och Harley sov en stund, så vi dukade bara till oss tjejer.

 

Men så vaknade grabbarna och gjorde oss sällskap. Mysigt avslut på vårt nationaldagsfirande!

 

Vad har ni gjort idag? ♡

Hoppas ni haft ett fint nationaldagsfirande!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats