Tessie-san

Tre barn på tre år

Jag får ganska ofta frågan om det är tufft med tre barn så tätt. Det är ju trots allt bara 1 år och 9 månader, respektive 1 år och 4 månader mellan dem, och att få tre barn på tre år är såklart tufft emellanåt.

Det är en trött kropp efter tre täta graviditeter, sömnbrist med tidiga morgnar och vakna nätter, bråk och tjafs, en ständig oro, hög ljudvolym och ibland känslan av otillräcklighet.

Men det är också en helt obeskrivlig kärlek, stolthet och ödmjukhet. Det är fruktansvärt roligt och höga skratt varenda dag. Det är känslostormar och tacksamhet, det är syskonkärlek och viktiga milstolpar. Det är samhörighet, trygghet och att få vara den viktigaste personen i världen för någon. Det är kramar, pussar och enorma mängder kärlek – gånger tre ♡

 

Om det ibland kan vara tufft och kämpigt med tre barn på tre år? Japp!
Om det är det bästa som någonsin hänt mig och att den tredubbla kärleken man får övervinner allt? Japp!

Mina tre stora kärlekar, tack för att det var just ni som kom och gjorde mig till mamma ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Känner så igen mig! Fick mina första tre inom loppet av 3,5 år. 1,5 år mellan mina äldsta. Och sedan exakt 2 år mellan tvåan och trean. Den äldsta är 10 nu och vi fick en liten fyra som fyller ett om 2 veckor. Tjaffs, bråk men även en särskild sammanhållning och kärlek emellan dem!

stats