Tessie-san

Starrmyrans parklek

Hej allihopa, allt bra med er? ♡

Imorse packade vi ihop oss allihopa i bilen. JP skulle iväg och jobba så han släppte av oss hos barnens kusin Emma och Bianca som vi andra skulle spendera dagen tillsammans med. Dagen väntades bjuda på 24 grader och strålande sol så vi var noga med att smörja in oss innan vi gick ut. Fyllde våra vattenflaskor och var taggade inför skoj i Starrmyrans parklek.

Jag älskar den här vyn i vår bil – tre glada barn redo för utflykt ♡ Harley har dock blivit stor nog för att byta upp sig till en riktig bilbarnstol snart, han sitter fortfarande i babyskyddet. Inte det roligaste inköpet, men såklart ett viktigt sådant.

 

Vi var hemma hos dem en stund innan och åt lunch innan vi gick ut i parken.

De plockade fram klossar som det byggdes torn av, tjejerna fick leka med Emmas fina hästar, och så lekte de affär. Harley var så glad över att få sitta med i leken, nu när han faktiskt kan sitta själv.

 

Lagom till att vi kom till Starrmyran somnade Belle och Harley i vagnen. Harley somnar fortfarande flera gånger per dag och har inga fasta sovtider än, Belle däremot måste vi försöka styra så hon helst somnar innan 12.00 och hon får inte sova längre än en timme – då blir det svårsomnat vid nattningen sen istället.

Under tiden de sov passade Kelly på att leka själv med Emma. De testade på rutschkanan, gungade på gungdjuren och letade insekter.

 

Kelly upptäckte att det inte alls var ett äppelträd vi hade satt oss under, utan ett päronträd! Det var lite ovanligt. Vi plockade ett och försökte smaka, men det gick inte – de var stenhårda.

 

Det blev inga päron, men Kelly fick istället besök av en nyckelpiga!

 

Boboboy (Harley) vaknade och gjorde oss sällskap. Det är verkligen en helt ny värld som öppnar sig för honom nu när han kan sitta upp själv. När man lägger honom på mage så förflyttar han sig dit han vill, så det gäller att ha koll. Gräsmattan ser nämligen vääääldigt smarrig ut 😉

 

Kusinkramar med bästa Emma ♡

 

När Belle vaknade hade jag lovat att vi skulle gå till kiosken och köpa glass.
Kelly och jag ville ha en varsin Magnum, Emma valde hallon-Calippo och Belle ville ha en ananasglass. Det är det enda hon tjatar om om dagarna – ananas (efter Kokobängs låt på svtplay)

 

Det åktes rutschkana ungefär trehundraelva gånger till… ♡

 

Älsklingarna ♡♡♡

 

Vanligtvis finns det både hästar, getter och kaniner där. Men nu var de ute på sommarbete, och kvar fanns bara hönsen – som gömde sig i skuggan när det var så varmt.

 

På eftermiddagen kom JP och mötte upp oss, och när vi skulle börja runda av fick vi syn på en klätterställning som barnen ville testa innan vi gick.

Kelly var först inte säker på om hon skulle klara det, men vi peppade henne och sa att det tror vi visst att hon kan. Tillslut vågade hon och det gick hur bra som helst. Då ville Belle inte vara sämre. Henne fick jag hjälpa lite på traven, men upp kom hon. Lika stolt som Kelly var!

 

“Hurra, vi klara det!”

….

“Men… hur ska vi komma ner då?” sa Kelly sen bekymrat.

“Ja, ni får klättra ner samma väg som ni kom upp” sa jag.

“Nej, det kan inte jag” sa hon då.

“Johodu, du kan allt”

 

Och visst kunde hon det!

Nere på marken utdelades high fives ♡

 

 

Vi vinkade hejdå och åkte sen hem till oss.
Vi alla var helt slut av timmars lek i värmen, så allt vi ville var att fylla poolen och hoppa i.

Tjejerna ville knacka på deras grannbästisar och fråga om de också ville bada – det ville dem. Så istället för tre vilda barn, hade vi plötsligt fem 😉 Men de är så snälla så, och våra barn älskar dem. De hade superkul, badade, hoppade studsmatta och dansade till Ananas och Chulabräng på altanen 😉

I helgen ska det fortsätta vara härligt väder så det lär bli ännu mer bad då. Får se om vi går ner till vår vanliga strand eller testar någon ny.

Hur har ni det? Solar och badar? ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats