Tessie-san

Tråkigt

Vilken lång dag av ingenting det har varit idag.

Vi har tittat på film, spelat gitarr, ritat och tjejerna ville “tatuera” sina armar, så det gjorde vi under tiden Harley sov sin tupplur. Jag har sprungit ner i badrummet och tvättat och hängt tvätt mellan varven och de har byggt koja i vardagsrummet och vi har försökt roa oss bäst det går en dag som denna. Tjejerna hamnar ofta i lekar som blir lite väl stökiga, sen blir de arga och ledsna på varandra, den ena börjar retas och den andra skriker då hööööögt.

Har varit tvungen att säga till både en och två (…och trettiofyra) gånger att de måste lugna sig och sänka volymen nu när Harley är sjuk, men det går inte riktigt in alla gånger… Jag förstår att det är svårt att vara lugn och sansad hela långa dagen, speciellt när det snöar supermycket ute och det säkert spritter i hela kroppen av att vilja springa ut och leka i snön.

Belle har dessutom lärt sig att säga “trååååkigt”, så nu är allting trååååkigt hela tiden 😉 – men Harley måste få lugn och ro, så det har krockat lite idag. Vi gör alla vårt bästa.

 

På eftermiddagen satte jag på Emil i Lönneberga och då kom en efter en och kröp upp hos mig i soffan ♡ Gos!

 

Håller tummarna för att Harley slipper en till natt med feber och att han mår bättre imorgon – för allas vår skull 😉 Han hade ingen feber nu på kvällen, så vi hoppas att det bara var en kortis av vad det nu var.

Hur mår ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats