Tessie-san

Tolv månader i bilder

Jag vet inte om ni minns att jag nämnt att jag hållit på med ett projekt tillsammans med Kelly en gång i månaden sedan hon föddes och fram till hon blev ett år? Jag lovade iallafall att jag skulle visa er resultatet av det projektet när det var klart, så här kommer det.

Jag fick idén om en stor tavla med färgglada bilder på Kelly från något inspirerande konto på Instagram när Kelly fortfarande låg i magen. Jag tog idén och slipade lite på den så den blev min egen, med tanken om att fota henne en gång i månaden – i olika färger – i ett år. Så en gång i månaden med start i början på januari (då hon var ca 1 månad gammal) så valde jag ut kläder i olika färger och lät henne sitta med en matchande filt, ett gosedjur eller leksak och tog sedan massor med bilder på kort tid. I början när hon bara var en liten plutt var det svårt för att hon inte var så stadig och gärna föll omkull där i soffan ♡ och när hon blev äldre var det istället svårt att hålla hennes intresse uppe och att locka henne att sitta kvar på samma ställe tills vi var klara.

Vi var därför väldigt snabba med hela proceduren och sedan satt jag och valde ut fyra stycken bilder (både fina där hon ler och ibland mer busiga eller bilder där hon tröttnat helt 😉 ) som jag sedan sparade på datorn och namngav med respektive månad. Efter ett år hade vi alltså 12 bilder med 4 bilder från varje månad. Redigerade ihop alla bilder i kronologisk ordning från vänster till höger och beställde sedan hela tavlan på Framkalla.

Jag är så otroligt nöjd med hur resultatet tillslut blev! Tänk vilken skatt att få ha på väggen. Just nu får den pryda vår matplatsvägg, på så vis ser vi den varje dag. Den gör mig så himla glad! Kommer givetvis göra en likadan med lillebror/lillasyster sen när det är dags ♡

 

 

Här har vi lite bättre närbilder på några av månaderna ♡

 

Februari ♡

 

Maj ♡

 

Augusti ♡

 

Oktober ♡

 

December ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Yvonne&Tommy – I know! Vi har en prick likadan almanacka, kunde inte låta bli att göra en till oss också, den blev ju så fin 🙂

stats