Tessie-san

B to the runch

I söndags träffade jag upp Jessan på Clarion hotel för en brunch och lite skvaller. Vi fick ett bord precis intill deras stora fönster och solen började skina på rejält så det var så härligt! Alltid mysigt att ses sådär bara vi två och beta av allt som hänt, allt som händer just nu och allt som väntar oss. Hon ska till Bali om bara någon vecka och ooooj vad jag skulle vilja hoppa ner i hennes resväska och följa med. Tänk om man skulle hitta någon härlig sista-minuten nu innan jag får flygförbud. Det skulle ju vara väldigt härligt med en solsemester innan vi blir fyra i vår familj 😉 Ah, får se om det dyker upp något.

Vi gick iallafall loss på både deras varma och kalla buffébord och till sist även deras dessertbord. Mums, vad gott allt var!

 

 

Till efterrätt tog jag både pannkaka och våffla med tillbehör… och ja, jag tog nog en av varje på hela dessertbordet som ni kanske ser. Varför vara lagom när man ändå brunchar? 😉

Jag drack alltså äppeljuice till och inte öl som Jessan tyckte det såg ut som…

 

Jag och en glimt av magen. Tänkte ta en riktig magbild på torsdag när vi går in i vecka 18, så ska ni får se så stor och fin den redan blivit 🙂 Jag älskar den, är så himla mallig att jag får gå runt med en tjusig gravidmage en andra gång. Väldigt tacksam!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats