Tessie-san

Tisdag

Tisdag och vi har en vilodag från allt idag.
Det har varit så mycket fläng ut och iväg de senaste dagarna och jag kände att vi behövde en lugn dag på hemmaplan. Jag ville komma ikapp med lite tvätt och städning, gillar inte att skjuta upp sånt för länge. Jag är inte alls pedant – jag önskar nästan att jag var det, men jag gillar inte att ha mycket saker framme eller tvätt- och diskberg stående. Mår bäst när saker och ting är iordning.

Har redan hunnit skrubba toaletter, badrumsspeglar och handfaten. Skrubbade rent i duschen och skurade golven därinne. Är inne på tredje tvätten idag och vikt in gårdagens i allas garderober. JP och Belle är iväg och tränar och storhandlar, och nu medans Harley sover sin nap och Kelly kollar på Trassel har jag passat på att göra rent i kylskåpet. Plocka ut all mat, torka rent och in med allt igen. Gillar känslan av rent och fräscht därinne, speciellt när man storhandlat och allt nytt ska in.

Bad JP köpa med planteringsjord också, för jag har lite sticklingar som rotat sig bra och ska få flytta in i nya krukor nu. Trots det fina sommarvädret nu på slutet så känner jag hösten på ingång i kroppen och jag vill boa och fixa hemma. Har blommor som ska in i nya krukor och tavlor som ska upp på väggarna. Kommer bli så fint!

 

Nu plingade det från tvättmaskinen… dags att hänga den.

Vi hörs lite senare ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats