Tessie-san

Tillbaka på jobbet

I förra veckan hade jag bokat in en lunch med mitt jobb. Vi har inte setts sen sommarfesten i början på sommaren, och Harley har aldrig varit på kliniken alls, så nu var det dags.

Vi skulle åka in till stan direkt efter att vi lämnat av tjejerna på förskolan, men så fick Kelly nys om att vi skulle dit när vi höll på att ta på jackor och gummistövlar nere i hallen hemma – och då ville hon också följa med. “Snälla mamma, snälla får jag också följa med till ditt jobb?”

Så ja, det är klart hon fick det. Nu när jag är hemma med Harley så får de såklart vara hemma/följa med oss om de så gärna vill ibland. Att de går på förskolan nu har många fördelar, inte minst för att behålla deras platser eftersom jag ju kommer börja jobba snart igen, men de har så kul där, lär sig massor och såklart leker med sina kompisar hela dagarna. Hursomhelst, den här dagen gick vi dit och lämnade Belle med sina kompisar som hade hopptävling i vattenpölarna när vi kom – sen svängde vi runt till Kellys avdelning och berättade att Kelly tog ledigt den dagen.

 

Det var länge sen vi åkte pendeltåg. Jag har inte gjort det alls i år vad jag kan komma ihåg? Kelly tyckte det var superkul som alltid, och Harley fick premiäråka. Vi åkte ju nästan mitt på dagen, så det var väldigt lite folk.

 

Det var så kul att träffa mina jobbarkompisar igen. Och de tyckte det var så roligt att träffa barnen också.
Vi hade med oss en blomma och lite fika som Kelly hade valt ut på affären innan.

Tänk, i den här hiss-spegeln har jag tagit många selfies – oftast på vägen hem från jobbet. Och oftast med en gravidmage 😉 Kul att ta en med barnen såhär.

 

Jag kommer att gå tillbaka till jobbet i början på nästa år, och Harley kommer (förhoppningsvis, vi har inte fått något svar än) börja på samma förskola som Kelly och Belle. Ett nytt kapitel börjar då!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats