Tessie-san

Tavla med hälsningar och blomsterkrans

När vi hade namngivningsceremoni för Kelly så hade vi köpt en fin vit ram som man kunde droppa ner små trämoln i med gulliga hälsningar från gästerna. Det blev så himla fint, så vi ville givetvis att Belle skulle få en likadan.

De allra flesta gästerna hann skriva sin lilla hälsning på Belles namngivningsdag, men vissa missade det och har fått skriva sin i efterhand. Nu fick vi precis hem de sista hälsningarna, så vi droppade den dem i ramen och hängde upp den intill Kellys inne i tjejernas sovrum. Tycker det blev jättefint! Brukar gå dit och läsa alla gulliga ord de skrivit till tjejerna och blir alldeles varm i hjärtat, glad att de har så många fina människor i sitt liv ❤️

 

 

Ska man vara petig hade jag väl helst sett att vi använde en och samma svarta penna, men det var en miss från min sida. Den svarta pennan vi använt till Kellys tavla hade torkat ut, så vi fick blanda med olika pennor. Men det är inte hela världen, de fina hälsningarnar är ju ändå det viktigaste.

Här har vi Belles tavla;

 

Och här har vi Kellys:

 

Något annat som vi också tog med oss från Kellys namngivning var den delen med att placera en blomsterkrans på huvudet. Det var en fin del i ceremonin och det blev ett fint minne att spara.

Jag har ramat in båda tjejernas blomsterkransar med deras namn och datum för respektive namngivning. Idag står de på hyllan i lekrummet, så vi kan se dem varje dag.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats