Tessie-san

Systra mi

Något jag alltid drömt om är att ha en egen syster, tänk att få växa upp med en syster tätt i ålder – vilken dröm.

Glad över att Kelly och Belle får det. Även om de redan nu kan tjivas och bråkas en hel del med varandra, så slutar de alltid i att kramas och se till så den andre har det bra. Det värmer verkligen mitt mammahjärta att se dem visa kärlek till varandra.

Kelly är Belles stora idol och hon vill göra allt som Kelly gör, hon tar efter allt. Speciellt allt bus.
Om Kelly plötsligt vill testa sina röstresurser och skriker det ljusaste hon kan, hinner man inte ens blinka innan ljudsignal i falsett nummer två är igång.
Klättrar Kelly upp i fönstret kan ni ge er fasen på att Belle är där 2 sekunder senare.

När Kelly vill visa upp något danssteg eller coolt move (det händer rätt ofta 😉 ) så ser man på Belles min att hon inte vill vara sämre. “MAMMAAAA! skriker hon och så slänger hon sig på golvet i någon sorts piruett.

Att få så mycket uppmärksamhet och ha någon att busa tillsammans med taggar i sin tur igång Kelly ännu mer, så ni förstår väl kanske att jag har händerna fulla med dessa två? ♡

 

 

Jag är så himla mallig över alla mina tre barn – och att få se hur otroligt bra Kelly har gått in i sin dubbelstorasysterroll gör mig väldigt stolt. Hon är så omhändertagande om båda sina småsyskon, har alltid koll på att alla är med om vi ska ut på promenad, om de har sina nappar, är någon ledsen?

Det är klart att hon också kan tröttna ibland och bli arg och sur och vill leka själv, men hon uppskattar verkligen sina syskon och det märks.

Min stora stora tjej, med ett hjärta av guld ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats