Tessie-san

Syskonkärlek ♡

♡ ♡ ♡

Kellys favoritfrisyr vet vi ju alla vid det här laget; en Elsa-fläta. Som tur är så är det bara viktigt att det är en fläta som tillslut kan läggas på ena sidan, hur den ser ut i luggen och mittpartiet spelar mindre roll, vilket gör att jag har fria händer att göra vad jag vill där – så länge den avslutas med att komma ner på ena sidan.

Belle gillar mest att ha två tofsar på sidorna. Sen spelar det inte så stor roll om jag gör en till tofs av luggen eller inte, men hon vill absolut ha två toffsar på sidorna om hon får bestämma. De gångerna jag försökt göra något annat blir det högljudda protester och hon vill ha sina tofsar, okej okej ♡

Äntligen visade sig solen idag, och tjejerna var så sockersöta i sina frippor så jag frågade om jag inte fick ta lite kort på dem tillsammans. Det blir sån himla skillnad på bilderna när det är riktigt solljus ute.

 

När vi precis blev klara dök det upp en tredje sötnos som ville vara med. Helt nyvaken i sin pyjamas ♡ Gullegodisen.

 

Vilken skatt att få ha två syskon så tätt i ålder? Man har alltid någon att leka med, någon att krama, någon att skratta och busa med. Det finns alltid någon som är där, någon att skydda och att retas med 😉

Jag älskar er alla tre oändligt mycket, och jag är så stolt över var och en av er. Ni är det bästa på jorden för mig, och jag är er evigt tacksamma att det var just ni som kom att bli mina barn ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats