Tessie-san

Toppenlördag

Brrrr vad kallt det varit idag! Vet att många har nedåt -20 i landet, men här i Stockholm är vi iiiinte vana vid såna kalla temperaturer, så -9 som det var idag var riktigt kallt för oss.

Dock var solen framme och det var en så himla fin vinterdag, så vi klädde på oss varmt och gick ut efter frukosten. Kelly och Belle ville åka pulka med grannbästisen, så JP hängde med dem, och Harley och jag gick iväg till affären för att handla så länge. Harley är som sagt ingen vinterkille (än), så han tycker inte det är lika kul som tjejerna med pulka, snö och vinterlekar.

Som ni ser på hans sura min ville han hellre vara hemma hela dagen om han fick bestämma 😉 ♡

På vägen hem mötte vi upp gänget som tyvärr fick avbryta snöleken för att Kelly hade börjat frysa massor om sina fingrar och ville in. (Märkte sen att vi råkat få med oss fel vantar från förskolan, de hon nu hade var i en annan storlek, trasiga på ett par ställen och betydligt mer använda). Vi alla gick in, jag började med lunchen medans de andra gick in i lekrummet för att leka sig varma.

Fick feeling och slängde in två pizzor i ugnen. Det brukar gå hem. Nu var alla så hungriga att man bara hörde ”smask smask smask”, de tog flera bitar var och sa att det var såååå gott! Världens bästa känsla för en mamma med kräsna barn – även om det var pizza…

 

På eftermiddagen ville barnen ut igen, och den här gången körde vi på dubbla vantar på Kelly och då höll hon sig varm. De ville så gärna visa Elsa-slottet som de hittade på förmiddagen. Det var ett gäng grannbarn som byggt en stor snögrotta av all plogad snö, jätteduktiga!

JP och Harley var också med, men efter en stund var Harleys kinder så röda och han hade fått nog av att åka i sin pulka, så de gick hem och började med middagen. Jag var ute med tjejerna och vi körde pulkarace mellan gårdarna och så gick vi iväg till en annan park i närheten som också hade en stor snöhög där några hade gjort spår i som man kunde åka rutschkana i.

Tiden går fort när man har roligt och snart började solen gå ner.

Kolla in den här lilla minimodellen högst upp på täppan i solnedgången 😉

Man blir verkligen trött av en heldag ute i snön, men vad roligt vi haft det. Inga sura miner, allt har bara flutit på och alla har varit glada och sams hela dagen. Vilken toppenlördag! ♡

De somnade som tre små lamm vid nattningen sen. Nattningsmusiken vi alltid har på när de ska sova hann knappt gå in på andra versen innan alla tre snarkade ikapp.

Hoppas ni haft en fin lördag! Ta hand om er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats