Tessie-san

Somnar vartsomhelst

Godkväll kompisar, hur har ni det? ♡

Vi har tyvärr inte blivit friska än. Kelly har haft hög feber sedan i torsdags, men hade sin första helt feberfria dag idag. Hon är dock fortfarande väldigt påverkad och mår inte bra. Vi var på Närakuten i helgen på inrådan av läkare på Kry och tog lite prover och lyssnade på lungor, tittade i hals och öron. Läkaren misstänkte öroninflammation, men eftersom Kelly ändå dricker bra med vätska och att febern då var på väg ner så behövde hon ingen behandling, mer än det vi gör. Vilket är vila, vätska och extra kärlek.

Jag började känna mig dålig för någon dag sedan, men har liksom tryckt undan det eftersom det inte riktigt finns tid till att jag också blir sjuk. Jag har tagit Echinagard och Alvedon när det känts som värst och hoppas att jag klarar mig. Har ju inte fått ta något sånt läkemedel på 3 år (pga varit gravid eller ammat), så är “så glad” att jag kan ta det som möjligtvis kan underlätta lite för mig.

Belle har än så länge *peppar peppar, ta i trä* klarat sig hyffsat bra. Hon är lite snorig, men hon är pigg och glad och har ingen som helst feber. Hon har även sovit lite bättre de senaste nätterna också och jag misstänker att skälet till att hon sov lite oroligt där ett tag var för att vi var lite väl frikostiga med hennes nya smakportioner och att det gjorde att magen fick lite väl mycket att tackla på en gång och det därmed bökade till det på natten för henne. Inte helt orimligt va? Nu sa vi stopp för matning med annat än ersättning ett par dagar och nätterna har blivit mindre oroliga efter det. Så även om hon gärna skulle vilja äta upp en hel barnmatsburk i ett svep så tar vi det lite mer långsamt, så hennes mage får vänja sig.

Eftersom varken Kelly eller jag är våra vanliga pigga, glada jag så har vi mest myst hemma i sängen och soffan de här dagarna. Tittat mycket på film, läst böcker och lekt lugna lekar. De dagarna Kelly hade feber sov hon flera gånger om dagen, ikapp med Belle. Det var nästan som att ha två bebisar som somnar sådär lite titt som tätt oavsett tid ♡

 

Som den här Gosnosen. Vips, så somnar hon bara! Jag trodde inte det var på riktigt när folk berättade att deras barn “kan somna hursomhelst”. Näe, det går väl inte? När Kelly var liten liten så kunde hon endast somna om jag ammade henne eller om vi var ute med vagnen, det var vääääldigt sällan hon kunde somna “bara sådär”. Men nu har jag förstått att det visst går. Belle är en sådan bebis.

Känner hon sig trött, gosar hon ner sig och somnar. Oavsett om det är i min famn eller i soffan bara sådär. Väldigt gosigt ♡

 

Åh, mammas gos! Mitt hjärta exploderar av kärlek till henne ♡♡♡

 

Nu tar vi en tidig kväll och hoppas att vi alla vaknar upp piggare och gladare imorgon. Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats