Tessie-san

Surprise, vi är gravida!

.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

.

.

 

För exakt ett år sedan (okejdå, egentligen imorgon) så avslöjade vi att vi väntade Belle för mina närmsta tjejkompisar. Jag hade bjudit in dem på pizzalunch hemma hos oss, tyvärr kunde inte alla komma och det var ju synd eftersom vi ju hade världens grej att berätta! Ni kan läsa det censurerade inlägget på bloggen här! Där skriver jag bara om att vi äter pizzalunch, men undvek såklart att berätta det vi just avslöjat för dem.

Vi var i vecka 11 och Kelly hade precis börjat förskolan (och blivit förkyld av alla nya förskolebaciller, och det syns på hennes blick här på bilden nedan).

Vi hade gjort så att hon och JP var ute på en långpromenad med vagnen, så hon kunde få sova lite medan jag och mina tjejkompisar åt lunch tillsammans. Det var supersvårt att inte råka försäga sig, det kändes som att allt jag sa var misstänksamt och att de “redan hade förstått”, men jag kunde ändå hålla mig från att säga något på hela lunchen. När de kom tillbaka från promenaden och kom upp för trappan upp till köket där vi satt så höll Kelly ett foto i handen, fast vänd mot sig. Jag tror det var Jessan som först la märke till det och sa “men, vad har du i handen Kelly?” och när alla då vände sig om och tittade på henne så vände hon och pappa sakta på kortet som visade den första ultraljudsbilden med texten “Jag ska bli storasyster” under.

Åååååh så glada alla blev! Det tjöts, applåderades och kramades. Jag blev så varm i hjärtat av den fina responsen, precis så man vill att sina närmaste människor ska reagera när man har en så fin nyhet att avslöja. Tyvärr fick vi inte den responsen från alla…

Aphrodite var den enda som visste i förväg och hon filmade “avslöjandet”. Jag går ofta tillbaka och tittar på den filmsnutten, den betyder så himla mycket för mig! ♡

 

Här har vi ett par bilder som inte visades i det andra blogginlägget av naturliga skäl:

Fint minne! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. tessiesan

      Aphrodite- Visst var det!? ♡ Är SÅ glad över er reaktion och för att du hade sinnesnärvaro att filma 😉

stats