Tessie-san

Sommarmiddag med jobbet

Igår var det dags för sommarmiddag med jobbet, en tradition inför varje sommar och semester. Jag är så glad att de tänkte på mig även nu när jag är på mammaledighet! ♡
Så hela lilla familjen åkte och träffade upp mina fina jobbarkompisar för att kicka igång sommaren. De hade bokat bord på restaurang Elias och det var min första gång dit. Har dock ätit deras fantastiskt goda mat tidigare – på 50-årsfesten vi var på för ett par helger sedan. Där hade de catering från Elias. Libanesiskt med mycket röror och plock – det bästa jag vet!

Kelly och jag hade gjort oss fina och mötte upp JP i stan. Han åkte direkt från jobbet och hade sluppit alla köer och fick dessutom en parkeringsplats precis utanför restaurangen – när händer det?

 

IMG_8137IMG_8140

 

Vi var lite tidiga så vi gick in och kikade in deras uteservering på innergården. Supermysigt var det, en riktig liten oas. Skulle vara mysigt att dricka drinkar där i sommar!

IMG_8146IMG_8143

 

När alla kom så satte vi oss till bords. De hade massor med gott att välja bland, så vi valde att beställa in avsmakningsmenyn med 25 olika rätter och så plockades det hej vilt över bordet. Så mysigt sätt att äta på!

IMG_8147

 

Kelly satt såklart med i egen barnstol och mumsade på lite gröt och yoghurt mellan tuggorna hon fick smaka av oss. Hon tackar ju aldrig nej till att testa nya grejer, så hon smakade både tzatziki, hommos och baba ghannouj. Och lite kyckling och citron slank också ner.

IMG_8149

 

“Pappa, pappa, får jag också smaka?”

IMG_8150

 

Ser ni hur mycket mat?! Älskar att få plocka och smaka av ♥

IMG_8154

 

Vi var ett glatt gäng och Kelly var inte ensam om att vara barn. Kul att hon är så liten att hon inte syns på bilden bara, haha. Hon sitter dold bakom pappa (vi har lärt oss att sätta henne på en strategisk plats där varmt te eller kaffe inte kan råka hamna på henne, puh).

IMG_8151
Hade en jättetrevlig kväll tillsammans med detta gäng. Mycket god mat och dryck och mycket skratt. En perfekt start på denna sommar! Tack snälla! ♡ ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats